Vakkundige en complete oplossingen voor alles wat met klimaatbeheersing en airco installaties te maken heeft. Dat is het vakgebied van het in Purmerend gevestigde CoolAir Nederland. Een klimaat dat met behulp van een airco installatie optimaal is afgestemd op het gebruik, vormt de ideale werkomgeving voor medewerkers, materiaal en machines. Dat komt de werksfeer, de levensduur en de kwaliteit van het werk ten goede.

Klimaatbeheersing reguleert de lucht in een afgebakend gebied. Het principe wordt toegepast in winkels, woningen, zorginstellingen, kantoren, onderwijsinstellingen en in serverruimtes en computerruimtes. Klimaatbeheersing leidt tot een gunstig leef- en werkklimaat dat volledig is afgestemd op het gebruik. Dat draagt bij aan de kwaliteit, de continuïteit en de houdbaarheid van producten.

Specifieke aanpak

CoolAir Nederland heeft zich volledig gespecialiseerd op alle aspecten van professionele klimaatbeheersing. Ons doel is het realiseren van een optimaal klimaat voor elke denkbare toepassing. Elke ruimte en elk gebruik vraagt om een specifieke luchtkoeling of klimaatbeheersing. Daarbij moet rekening worden gehouden met mogelijke groei of uitbreiding. Daar baseren we ons werk op. Eventuele uitval wordt niet alleen snel en vakkundig verholpen, we kijken vooral naar de oorzaak van de storing. Die pakken we aan. Onze kracht is optimale beheersing van elk binnenklimaat.

Schema voor onderhoudsbehoefte

CoolAir Nederland streeft naar een duurzame samenwerking met opdrachtgevers. Om diens airco installaties in optimale conditie te houden, stellen wij samen met hen de individuele onderhoudsbehoefte en het gebruiksdoel op. Dat waarborgt de continuïteit en garandeert een perfecte instelling van de apparatuur wat het risico op storingen tot een minimum beperkt. Mocht er toch sprake zijn van uitval, dan zorgt CoolAir Nederland voor een adequate oplossing.

Ecologie en economie

CoolAir Nederland is aangesloten bij de Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK). Dit betekent dat de dienstverlening voldoet aan hoge eisen ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De emissiepreventie is onderdeel van onze bedrijfsvoering. CoolAir heeft dus zowel oog voor de ecologische- als de economische aspecten van het werk.