Onderhoudsbehoefte

CoolAir Nederland brengt, in nauwe samenwerking met u, de onderhoudsbehoefte en het gebruiksdoel van uw airco installatie in kaart. Het doel is uiteraard om uw airco installatie(s) in een optimale conditie te houden. Door het uitvoeren van periodiek onderhoud wordt de continuïteit en de juiste gesteldheid van uw apparatuur zoveel mogelijk gewaarborgd.

Onderhoudsovereenkomsten

Afhankelijk van uw wensen bieden wij verschillende mogelijkheden om uw (nieuwe of bestaande) airco installatie(s) te onderhouden. Waar u ook voor kiest, de kwaliteit en onze service zal altijd van een hoog niveau zijn.

Storingen

Service betekent voor ons niet alleen het vakkundig oplossen van storingen. Minstens zo belangrijk is het uitvoeren van preventief onderhoud waardoor het risico op storingen tot een minimum wordt beperkt. Bij eventuele storingen heeft u recht op een snelle opvolging, een gedegen oplossing en een helder advies. Onze monteurs zijn zich er volledig van bewust dat een storing hinderlijke gevolgen kan hebben voor de voortgang van uw bedrijfswerkzaamheden en zullen zich richten op het adequaat verhelpen hiervan.

Klantgerichte service

Onze kracht ligt in het onderhouden van een optimale en klantgerichte service waardoor de relatie met onze klanten wordt gekenmerkt door een duurzame en prettige samenwerking.