Mensen in de buitendienst zijn het visitekaartje van het bedrijf. Voor een bedrijf als CoolAir Nederland geldt dat misschien nog wel meer. Goed opgeleid en professioneel uitgerust maken zij onze beloften ter plekke waar. Ga er maar aan staan.

Energiebeleid

Tegelijkertijd staan de ontwikkelingen niet stil. Veel van onze klanten hebben te maken met vraagstukken op het gebied van energiebesparing om hun MVO-doelstellingen te halen. Afgezien van MVO is energiebesparing om vele redenen een goed initiatief. Niet zo vreemd dat onze klanten van onze servicemonteurs een innoverend vermogen verwachten en hen om een gedegen advies vragen. Of sterker nog: actief meedenken en -werken om het energieverbruik te verminderen.

Adviseurs pur sang

Niet zo gek dat veel bedrijven hier mee bezig zijn. De overheid stimuleert op verschillende manieren een goed en actief energiebeleid met energielabels en de energie-investeringsaftrek. Wat onze onderhoudsmonteurs dagelijks doen, heeft daar alles mee te maken. Immers, een betrouwbare en goed werkende installatie laat niet onnodig energie weglekken. Behalve specialisten op het gebied van inspectie, onderhoud en reparatie zijn onze mannen van de buitendienst zo steeds meer adviseur op het gebied van energiebesparing.

Vraag onze onderhoudsmonteur gerust naar hun visie, mening en advies. Dan kunnen we nog meer voor elkaar betekenen.