Optimale teamprestaties in een prettig werkklimaat.


Houd het hoofd koel!


Kies voor klimaatbeheer en airconditioning van CoolAir Nederland!


Ervaren klimaatbeheerspecialisten
Het installeren van een nieuwe airco-installatie is een complexe aangelegenheid. De specialisten van CoolAir Nederland uit Purmerend hebben voor iedere ruimte de juiste oplossing. Een airco-installatie die optimaal is afgestemd op het gebruik, creëert de ideale werkomgeving voor medewerkers, materiaal en machines.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel naar +31 (0)299 – 40 52 96.

Actievoorwaarden Coolair Nederland Volendam-actie:

1.
Onze voorwaarden zijn heel simpel!

Plaatst u, of iemand aantoonbaar via u, een order bij CoolAir Nederland B.V. met een minimum order van € 1.500,00, dan ontvangt u een gesigneerde bal van FC Volendam.

2.
Toon aan dat u via de Volendamactie komt:
Stuur uw aanvraag met daarbij duidelijk uw contactgegevens aan actie@coolairnederland.nl en plaats “Volendamactie” in de onderwerpregel. Bij ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag in behandeling te nemen en daarbij een passend voorstel voor u te maken.

3.
De prijs:
CoolAir Nederland behoudt zich het recht voor om een gelijkwaardige/alternatieve prijs aan te bieden wanneer de gesigneerde bal niet beschikbaar, danwel leverbaar is.