Kerim Nijenhuis is per december 2017 als salesmanager aangesteld voor CoolAir Nederland. In zijn nieuwe functie is Kerim verantwoordelijk voor de afdeling verkoop tot aan de oplevering van projecten toe, zodat hij er zeker van is dat hetgeen er beloofd is, ook waargemaakt wordt.

Daarnaast zal Kerim de snel veranderende ontwikkelingen in ons vak ‘klimaattechniek’, in de breedste vorm, op de voet blijven volgen, zodat hij onze relaties over de nieuwste en laatste technieken kan blijven informeren en CoolAir Nederland zal laten meebewegen met deze technieken.

Stefan Nuberg, directeur CoolAir Nederland: “Vol trots mogen we Kerim Nijenhuis feliciteren met zijn nieuwe functie als salesmanager van CoolAir Nederland. In de afgelopen jaren dat Kerim bij ons werkt, heeft hij op basis van zijn kennis in combinatie met zijn open en eerlijke communicatie al zijn relaties een dienst bewezen.

Kerim is een persoon die veel positieve energie en ambitie uitstraalt! Daarnaast is hij een echte aanpakker die door zijn oplossingsgerichte denken, mede mogelijk maakt dat CoolAir Nederland heel effectief en efficiënt werkt!”

Door de groei die we de afgelopen jaren hebben mogen meemaken, is het een mooi moment om, met een nieuw jaar voor de boeg, onze taken en verantwoordelijkheden nog beter te organiseren.

Kerim Nijenhuis: “Toen de directie mij benaderden voor de nieuwe functie werd ik direct enthousiast. CoolAir Nederland is een hecht bedrijf met een no-nonsense mentaliteit, die mij de mogelijkheid biedt mijzelf in mijn nieuwe functie nog meer te ontwikkelen. En daardoor van nog grotere waarde te zijn voor onze klanten en CoolAir Nederland.

Met trots en plezier ga ik deze uitdaging aan.”